četvrtak, 2. ožujka 2017.

All time favourites - empties #1Beauty postovi i nisu toliko česti na mom blogu, kao što ste mogli primjetiti. Do sada sam objavila samo jedan post koji bi se mogao tako nazvati, bio je jedan od prvih mojih postova i možete ga pogledati klikom ( ovdje ).Ali, i to će se promijeniti.

Trenutno ih imam nekoliko u planu, i danas pišem jedan od njih.
Naime, riječ je o ispražnjenim favoritima. Onim favoritima koji se ne vežu za jedan period, godišnje doba i slično, nego oni koji su uz mene od kada sam ih otkrila. Ne puštam ih.

Obzirom da bi ovaj post mogao postati jedan od onih kilometarskih, htjela bih da odmah počnem, i to onim proizvodom koji me oduševio najviše od svih (mada mislim da ću ovo reći za svaki od njih, ali od nekud moramo početi).. :D

Riječ je o Catrice kremastoj kamuflaži, koju (kao što možete vidjeti na slici ispod) koristim jako dugo. Ja je koristim samo za prekrivanje podočnjaka, jer mi na ostatku lica i nije potrebna, i vjerujte mi da mi ova 3g proizvoda (koliko ga dođe u jednoj ambalaži) traje nevjerovatno dugo. Do sada sam koristila nijansu 020 Light Beige, ali mislim da ću ubuduće koristiti onu najsvjetliju (010 Ivory).


Dalje imam dva proizvoda za kosu zbog kojih nećete poželjeti puštati vašu kosu iz ruku. Mislim da ovaj šampon i regenerator kada se koriste zajedno daju fenomenalne rezultate (iako ja osim ovog šampona koristim i Head & Shoulders, i to tako što njega koristim za cijelu kosu od tjemena do vrhova, a ovaj Schwarzkopfov ne nanosim na tjeme nego na ostatak kose). Poslije njih kosa ostaje mekana, sjajna, lako se raščešljava, a ovaj regenerator miriše bolje nego ijedan drugi koji sam probala. Jedna riječ za dva proizvoda - LJUBAV.Svi znamo koliko nam svima traju maskare. Kada uzmemo tu činjenicu, broj maskara na slici ispod i broj onih koje nisu doživjele ovaj post, bit će vam jasno koliko dugo ih koristim i koliko su, bar što se mene tiče, nezamjenjive.


Imala sam toliko spremnih slika i proizvoda, ali kako je ovaj post već dovoljno dug, zaustavila bih se ovaj put na ova tri proizvoda. Jako, jako skoro vam pišem i nastavak, sa još više proizvoda koje svakodnevno koristim.Da li ste vi probali neki od ovih proizvoda?
Ako jeste da li su vam se svidjeli i kakav su utisak ostavili na vas?


Ljubim vas do sljedećeg čitanja. :**

Nema komentara:

Objavi komentar