srijeda, 24. veljače 2016.

New In - Beauty products




Malo se odužilo ono moje soon on the blog (čak se ni ja više ne sjećam kada sam vam na instagramu obćala novitete), ali evo konačno nađoh vremena, pa kuckam prvi službeni beauty post.
Malo se kupovalo (ili bolje reći naručivalo) zadnjih dana i pomislila sam, pa sta drugo pisati nego prvi New in post.
Vidjet ćete ima dosta stvari, najviše AVON kozmetike, i naravno da nisam sve kupila odjednom. Također, nešto su bili pokloni, nešto sam kupila sama i evo nas.




Prvi su, naravno, ovi novi AVON matte ruževi. O njima ste mogli čitati po cijelom internetu, a ja se samo mogu složiti da su jednostavno najbolji. Ja sam sebe počastila sa četiri nijanse (tačnije tri a četvrtu sam dobila na poklon). To su Ideal Lilac, Marvelous Mocha, Pure Pink i Berry Blast. 








Dalje imamo, nešto najbolje što je ikada osvanulo u AVONovim brošurama, a to je po meni ovaj Ideal Flawless kremasti korektor. Moj je u nijansi Medium.


Zatim AVON Super Shock maskara, koja je moja omiljena već duuuugo vremena, Vjerujem da mi je ovo već četvrta ili peta, i ne mogu vam opisati koliko sam oduševljena.

Na slici je i Golden Rose lk za nokte pomenut u postu.
Ovaj Farmasi tečni puder mi je dobar, i to je sve. Na mom licu nema potpuno prekrivnje, ali u kombinaciji sa već pomenutim korektorom (koji odradi veći dio posla) se odlično slaže. Ima predivan miris, koji mene podsjeća na dječiju Becutan kremu.



A AVONov serum za kosu sa arganovim uljem je nekako postao klasika. Predivno miriše, obnavlja kosu, cijena kao iz snova. Ogromni must have, po mom mišljenju.

Ova tri proizvoda (koja vidite na slici dole) stvarno služe svrsi. Jedno je krema za podočnjake, drugo tečni flaster za uklanjanje mintesera a treće depilacijska krema za nausnice. Najviše sam oduševljenja tečnim flasterom, koji je još jedno veliko otkriće za mene.



I za kraj, ali nikako manje bitan, je Golden Rose lak za nokte. Nisam još sigurna šta mislim o njemu. Boja mu je dobra, ona lijepa pastelna baš kakvu volim, ali treba pet hiljada slojeva da bi bio podjednako nanešen na površinu nokta. Četkica je također dobra, velika i može u jednom potezu prekriti cijeli nokat.


To bi bilo sve za danas. Nadam se da vam se post svidio. Ako želite više ovakvih ili sličnih postova slobodno mi pišite u komentare. Ljubim vas do sljedećeg čitanja :) :*

1 komentar:

  1. Noviteti su predivni, naručito ruzevi. Već znaš sta mislim o ovakvim postovima tako da samo tipkaj! :D <3

    OdgovoriIzbriši